Fnatic zvanično predstavio Brollana

eSports 18. okt 201812:05 > 12:06
Podeli:
Fnatic

Švedska organizacija je potvrdila potpisivanje ugovora sa sada već bivšim igračem Red Reserve-a, Ludvigom "Brollan" Brolinom.

Kao što je ranije najavljeno iz više izvora, Brollan je došao u tim kao peti igral popunivši mesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Robina „flusha“ Ronnqustom. Od tada je za ekipu igrao Adil „ScreaM“ Benriltom, ali on ipak neće ostati u Fnaticu. On se zahvalio celom timu na pruženoj prilici da zaigra na velikim turnirima dok čeka pravu ponudu, a organizacija ga je ispratila sa rečima hvale i preporučila svim zainteresovanim timovima kojima treba novi igrač.

Brollan se ovim potezom donekle spasao, kada se uzmu u obzir veoma loši rezultati ekipe Red Reserve, koja je preuzela ceo tim od GODSENT-a, koji se u međuvremenu raspao, ali ni Fnaticu ne cvetaju ruže. Slavna ekipa koja je obeležila jednu eru u CS:GO-u je sada bleda senka onoga što je nekada bila, ispali su iz top 20 timova sveta što je nedopustivo za nekog sa toliko velikim ambicijama, a da bi se vratili u sam vrh moraće mnogo toga da poprave u igri.

Fnatic jeste za početak povukao prave poteze dovođenjem Brollana i Simon „twist“ Eliassona, ali to ne menja činjenicu da se Richard „Xizt“ LAndstrom pokazao kao veoma loše pojačanje, a njegov prosečan 0.83 rejting u prethodna tri meseca samo potvrđuje u koliko je lošojoj formi Šveđanin već duže vremena.

Dolazak njega i Williama „draken“ Sundina iz Ninjas in Pyjamas se ispostavio pravi fijasko, zbog čega teško da će Fnatic uspeti da spase 2018. godinu, ali to više nije toliko ni bitno. Najbitnije je da utvrde zbog čega su nastali problemi i iskorene ih do sledeće godine, kako bi mirne glave ušli u izazove koji su pred njima.