Tri pojačanja – TSM povećao broj Fortnite igrača na 10

eSports 24. okt. 201811:56 > 11:58
Podeli:
tsm

Team SoloMid nastavlja sa osvajanjem američkog Fortnite tržišta. Oni su dodali još tri igrača u svoje redove, čime su dostigli dvocifren broj članova ekipe.

Ekipu su pojačali Maria „ChicaLive“ Lopez, mlada Portorikanka koja je postala jedna od prvih ženskih profesionalnih Fortnite igrača, kao i duo koji čine Karman „Kaysid“ Sidhu i Noah „Cowboy“ Cmiel.

Svo troje imaju iskustva u Fall Skirmish seriji turnira, čime su dokazali svoju vrednost i dok ChicaLive nije uspela, Kaysid i Cowboy su se plasirali u duo konkurenciju na veliku LAN završnicu Fall Skirmish turnira koja će se ovog vikenda održati na TwitchConu, gde će se boriti za najveći deo nagradnog fonda od 400.000 dolara.

Njih troje zajedno okupljaju preko 30.000 pratilaca na Tviteru, a popularnost će nastaviti da im raste sada kada pored njihovog imena stoji TSM. Team SoloMid je možda i najviše uložio za sada u Fortnite, prema nezvaničnim podacima oni su uložili preko milion ipo dolara u vilu u koju su smestili njihov Fortnite tim, gde igrači žive, treniraju i strimuju, a prema procenama, već su zaradili preko milion dolara od reklama koje su preko njih zaradili, čime se ovaj trošak ispostavio opravdanim.

I dok je budućnost igre Fortnite kao esporta još uvek nepoznata, popularnost kao jednog od glavnih vidova zabave u svetu mu i dalje ne opada.