Dardoch prešao u OpTic, nazire se prelazak na ADC-a

Podeli:
Riot Flickr

Jedan od najpopularnijih američkih junglera Joshua "Dardoch" Hartnett je zvanično predstavljen kao novi član OpTic Gaminga, organizacije koja je pre nešto više od nedelju dana već predstavila junglera za novu sezonu. Šta li ovo može značiti?

I dok se Dardochov odlazak iz Echo Foxa odavno nazirao, većina ga je vezivala kao sledećg u liniji eksperimenata TSM-a. On je na kraju završio u OpTicu, koji je 27. novembra doveo Williama „Meteos“ Hartmana, koga su u tom momentu predstavili kao novog člana startne postave.

Dardoch, koji je jedan od najtalentovanijih novih igrača u Americi, je iz sezone u sezonu postizao sve impresivnije rezultate, ali je u jednom od intervjua pre samo par meseci izjavio da je ozbiljno razmatrao promenu pozicije i prelazak u ulogu AD Carry igrača – jedine pozicije na kojoj OpTic još uvek nema igrača za novu sezonu.

Da li je ovo samo slučajnost i pokušaj OpTica da se našali dok nas drži u neizvesnosti oko otkrivanja i poslednje karike u timu za novu sezonu, ili je u planu velika promena u karijeri Dardocha, koji zasigurno neće biti raspoložen da deli svoje mesto sa Meteosom, ostaje nam samo da o tome razmišljamo do daljnjeg, pošto OpTic ovoga puta odlično krije sva pojačanja i jedini je tim za koji nije bilo nikakvih glasina tokom celog prelaznog roka.