Froggen zvanično postao član Golden Guardiansa

Podeli:
Riot Flickr

Veteran mid lejner Henrik "Froggen" Hansen će ponovo zaigrati u NA LCS ligi naredne sezone, kao član ekipe Golden Guardians.

Froggen, koji je svoju bogatu karijeru započeo još davne 2011. godine tokom prve sezone LoL-a, je prethodne tri godine proveo u Americi, gde je igrao za Echo Fox sve do kraja prošle godine, kada odlučuje da napravi pauzu i posveti se strimovanju.

U međuvremenu je na kratko zaigrao za Origen sa kojim je osvojio prvu sezonu EU Masters, ali je rešio da ostane u Americi i prihvati ponudu Golden Guardiansa, gde će igrati u prvoj postavi.

Golden Guardians su ovim upotpunili startnu petorku za narednu sezonu, uz Froggena će kao solo lejner igrati Kevin „Hauntzer“ Yarnell na topu, džunglu će braniti Juan „Contractz“ Arturo Garcia, a na bot lejnu ćemo gledati Matthew „Deftly“ Chena i Kim „Olleh Joosunga.

Golden Guardians nisu imali previše uspeha u svojoj debitantskoj godini u NA LCS ligi, oba splita su zauzeli poslednje mesto na tabeli, uzevši ukupno devet pobeda u obe sezone.