Baka Prase i EBL šampioni udružili snage za novu sezonu

eSports 19. jan. 202112:57 > 13:121 komentar
Podeli:
SAIM SE SuppUp eSports
SuppUp

Aktuelni dvostruki League of Legends šampion Balkana SuppUp eSports ulazi u osmu sezonu Esports Balkan Lige pod novim imenom - ŠAIM SE SuppUp uz saradnju sa popularnim jutjuberom Bogdanom "Baka Prase" Ilićem.

Bivši komentator Esports Balkan Lige, sada jedan od najpopularnijih jutjubera u regionu, Baka Prase, se ponovo vraća u EBL nakon što je u šestoj sezoni osnovao ekipu ŠAIM SE koja je se povukla nakon samo jedne sezone u takmičenju. Ovoga puta on se udružio sa šampionima prethodne dve sezone takmičenja, a kako je do saradnje došlo objasnio nam je menadžer SuppUp-a Mihailo „Teehee“ Ćirić.

Sport Klub: Pozdrav Teehee, odmah na početku ćemo pitati ono što navijače u ovom trenutku verovatno i najviše zanima, a to je kako je došlo do saradnje sa Bogdanom „Baka Prase“ Ilićem i njegovim LoL brendom ŠAIM SE? Poznato je da ste vi bili glavni rivali i favoriti za titulu u šestoj sezoni EBL lige, ali da do velikog okršaja u finalu na kraju nije ni došlo nakon što je Zvezda došla do senzacionalne pobede protiv ŠAIM SE u polufinalu.

SuppUp Teehee: Pozdrav i Vama, nakon što smo našim dolaskom na scenu pokazali kako treba da funkcioniše jedna ozbiljna esport organizacija, rešili smo da odemo korak dalje i uđemo u saradnju sa jednom od najuticanijih ličnosti Balkana. Uspeli smo da nađemo zajednički jezik sa Bogdanom i da dogovorimo zajedničku saradnju.

Sport Klub: Kao jedan od dva najtrofejnija tima u EBL-u i aktuelni dvostruki šampion lige, šta je vaš glavni cilj u sezoni koja je pred nama? Da li je to treća uzastopna titula, uspeh na EU Mastersu, ili dalji razvoj brenda i učvršćivanje sve veće baze fanova?

SuppUp Teehee: Kao i svake godine naš cilj je osvajanje EBL-a. Međutim ove godine želimo da pokažemo da možemo mnogo više toga da uradimo u Evropi. Hoćemo da pokažemo da naš region može da ide mnogo dalje i da se takmiči sa ostalim vrhusnkim timovima u Evropi. Trudićemo se da našim navijačima damo što više kako kroz partije na EBL-u tako i kroz sadržaj koji ćemo da nastavimo da pravimo još bolje i još zanimljivije.

Sport Klub: U osmu sezonu ulazite sa delimično izmenjenim sastavom u vidu promena na pozicijama mid i support. Da li nas možete malo detaljnije uputiti u to kako ste odabrali dva nova igrača, Mihaila „Twohoyrz“ Petkova i Mertai „Mersa“ Saria?

SuppUp Teehee: Iako su Lukezy i Tasteless bili odlični saigrači uz pomoć kojih smo postali najtrofejniji tim koji se trenutno takmiči u ligi, odlučili smo da napravimo promene za koje mislimo da će nam doneti još bolje rezultate. Twohoyrz je veoma talentovan igrač koji nije imao prilike niti uslove da se dokaže, zato će ove sezone uz našu pomoc biti prikazan u najboljem svetlu. Što se tiče novog supporta, Mersa je veoma mlad igrač koji tek treba da se dokaže zato smo odlučili da mi budemo ti koji će mu pružiti adekvatne uslove za razvoj njegove karijere.

Sport Klub: Baka Prase je prijavljen kao zvanična izmena tima, da li je ovo samo dobar marketinški potez, ili postoje šanse da ga zaista ponovo vidimo kako nastupa u najvećem regionalnom esport takmičenju?

SuppUp Teehee: Ako bude Yasuo otvoren, svašta može da se desi..

Sport Klub: Iako sastavi svih timova još uvek nisu zvanični, sami igrači su uglavnom več upoznati preko glasina sa tim ko će im biti rivali u sezoni koja je pred nama. Da li se neko od preostalih sedam učesnika za sada istakao kao glavni rival i za koga smatrate da će vam biti najveća konkurencija u pohodu na novu titulu?

SuppUp Teehee: Mislimo da je najveća konkurencija u ligi Z10, ali smo i više nego sigurni u sposobnost našeg tima i verujemo da ćemo izaci na vrh ovog duela, ali hajde da sačekamo.

Sport Klub: Šta možemo da očekujemo od SuppUp eSportsa ove godine kada je reč o potencijalnim projektima van EBL lige?

SuppUp Teehee: Van EBL lige pokrećemo dosta zanimljivih projekata za koje će se više znati u narednom periodu, čeka nas dosta zanimljiva godina. Sve novosti možete pratiti na našem Instagram , Jutjub i Tviter profilu.

Sport Klub: Hvala na odgovorima, da li želite nešto da poručite vašim fanovima za kraj?

SuppUp Teehee: Hvala Vama na pozivu pre svega, fanovima želimo da poručimo da ostanu verni i da nas podržavaju svim snagama kao što su to radili do sad, a mi ćemo uz njihovu podršku nastaviti da rastemo kao organizacija i da pružamo najbolje moguće rezultate.

Komentari

Vaš komentar