Impulse zvanično prešao u Valiance & Co!

CS-GO 12. mar. 201814:02 > 14:30
Podeli:
Fortuna eSports

Jedan od najtalentovanijih CS:GO igrača sa ovih prostora Aleksa "Impulse" Stankić je nakon kraćeg vremena igranja kao izmena u ekipi i zvanično postao član najboljeg srpskog tima Valiance & Co u kom će nastupati umesto Đorđa "DjoXIC" Niciforovića.

Nakon što su prošlu godinu završili u top 30 ekipa po HLTV rejtingu, Valiance & Co nije imao najbolji start na internacionalnoj sceni ovde godine. U jednom momentu postalo je jasno da ekipa mora nešto da promeni kako bi nastavila da se uspešno nosi sa najboljim svetskim timovima, zbog čega su sagledali sve opcije, a kada se Anel „NENO“ Ceković povredio dobili su priliku da često igraju u različitim sastavima i vide šta je to što im fali.

Na kraju se ispostavilo da je to mladi Impulse, možda i trenutno najveća nada srpske CS:GO scene koji se proslavio sjajnim igrama za ekipu RESISTANCE u prvoj sezoni CS:GO Esports Balkan Lige. Redovno je bio igrač sa najviše fragova u svojoj ekipi, koja nažalost nije dugo trajala, zbog čega prelazi u Squared na kraju sezone. Squared takođe nije uspeo da ostvari zapaženiji uspeh zbog čega ostaju bez danske organizacije čije su ime nosili a Impulse prelazi u špansku ekipu x6tence u januaru ove godine, u kojoj se nije najbolje snašao usled problema u komunikaciji unutar samog tima.

Impulse je za ekipu Valiance & Co već odigrao nekoliko mečeva u kojima se odlično pokazao, završivši svaki od njih sa pozitivnim rejtingom, čak i u porazu u protiv WIndiga u finalu CSGOFAST kupa koji je Valiance & Co izgubio rezultatom 2-0. Pre toga je bio jedan od ključnih faktora u pobedama protiv timova kao što su: Red Reserve, PRIDE i Epsilon.

Fortuna eSports

Valiance & Co je ovim potezom ne samo pojačao svoje redove, već i dodatno učvrstio poziciju vodećeg tima u regionu, gde će po svemu sudeći i dalje voditi najveću borbu sa bugarskom ekipom Windigo koja nastavlja da ređa sve bolje rezultate. Dovođenje Impulsa je sjajan prvi korak ka većoj šansi za uspeh u balkanskom derbiju, ali ostaje da vidimo da li je samo jedna izmena u timu dovoljna da tag prevagne na stranu srpske ekipe.