Vega Squadron kompletirao sastav CS:GO tima

CS-GO 20. apr. 201815:23 > 15:27
Podeli:
Vega Squadron

Ruska CS:GO ekipa Vega Squadron je upotpunila dva upražnjena mesta koja su nastala odlaskom dva igrača iz startne postave. Oni su doveli perspektivno ukrajinskog igrača Igora "crush" Shevcenka iz ekipe 100 member, dok će trener ekipe Artem "Fierce" Ivanov preći na poziciju igrača, prolazeći kroz pro

Nakon što su ekipu napustili Sergey „keshandr“ Nikishin i Nikolay „mir“ Bityukov, ekipa Vega Squadron je tragala za adekvatnim zamenama, da bi se na kraju povukli veoma zanimljive poteze. Može se reći da je mladi crush pokazao veliki talenat i želju za napredovanjem u ekipi pro100, ali ako su glasine koje tvrde da je transfer za igrača koštao 100.000 dolara tačne, nameće se pitanje da li je Vega za te pare mogla da dovede dva proverene igrača iz talentom bogate CIS scene.

Očigledno je da Vega mnogo ulaže u novo pojačanje, zbog čega će verovatno trener ekipe zaigrati u timu, kako bi pomogao mladom igraču da se uklopi i kako bi što pre ekipa mogla da se uhoda i uvežba taktike, pošto ih već od danas čeka borba u CIS kvalifikacijama za petu sezonu StarSeries i-League takmičenja, gde se u grupi B bore sa ekipama HOLLYWOOD, FlipSid3 i Goodjob.

Vega ima veliki posao pred sobom ako žele ponovo da se nađu na Majoru, ili nekom drugom od najvećih CS:GO takmičenja, a sinergija unutar novog sastava tima će biti od ključne važnosti za uspešne rezultate ekipe.

Vega Squadron će od sada nastupati u sledećem sastavu:

Leonid „chopper“ Vishnyakov
Dmitriy „jR“ Chervak
Pavel „hutji“ Lashkov
Igor „crush“ Shevchenko
Artem „Fierce“ Ivanov