Magični S1mple odveo Na'Vi u polufinale I-Lige

CS-GO 3. jun. 201816:01 > 16:02
Podeli:
Starladder Flickr

Nakon sinoćnjeg polufinalnog meča StarSeries i-Lige između ekipa Na'Vi i SK Gaming mnogi počinju da se pitaju da li je Aleksandr "s1ple" Kostyliev najbolji CS:GO igrač svih vremena.

S1mple je bacio na kolena dvostrukog Major šampiona čim ga je ostatak tima iole ispratio. Iako su saigrači ukrajinske zvezde delovali uspavano na prvoj mapi Inferno koju je SK dobio u produžetku rezultatom 22-19, čim su počeli da pružaju bolje partije S1mple je potpuno preuzeo kontrolu nad igrom i poveo Na’Vi u veliki prokret.

Oni su u nastavku izgubili samo 14 rundi na mapama Overpass i Mirage, a S1mple je bio skoro 30 fragova ispred prva dva igrača koja su ga pratila, što je nešto što se zaista ne viđa svaki dan u CS:GO esportu, pogotovo na ovom nivou igre. On je napravio ukupno 94 fraga na tri mape, završivši meč sa 94-46 skorom, neverovatnih +48 K/D, preko 100 štete po rundi i 1.55 rejtingom.

Na’Vi u polufinalu čeka mousesports, a pobednik ovog meča će u finalu igrati protiv najprijatnijeg iznenađenja turnira, ekipe NRG Esports, koja je u prvom polufinalu savladala North 2-1.