G2: NBK i Apex uklonjeni iz prvog tima, Shox se vratio

CS-GO 4. jun 201819:44 > 19:59
Podeli:
G2 Esports

G2 Esports je objavio sastav CS:GO ekipe sa kojom će nastupati na LAN završnici pete sezone ECS lige, a u timu ovoga puta neće igrati Nathan "NBK" Schmitt i Dan "apEX" Madeslaire.

Oba igrača su već neko vreme povezana sa potencijalnim transferom u američku ekipu Cloud9, a G2 Esports je potvrdio da je otvoren za sve ponude za slavni francuski duo koji očigledno neće igrati u ekipi ni nakon ECS-a.

G2 je rešio da pruži još jendu šansu Richardu „shox“ Papilonu oko koga će se bazirati novi tim, a u njemu će takođe kao povratnik zaigrati i Edouard „SmithZz“ Dubourdeaux, dok će kao izmena u ekipu uskočiti Belgijanac Kevin „Ex6TenZ“ Droolans.

G2 Esports već dugo vremena pokušava da napravi tim sačinjen od najboljih igrača koje Francuska ima da ponudi, ali usled internih neslaganja i zategnuth odnosa tim već dugo vremena ne uspeva da postigne zapažene rezultate, zbog čega su pali sa 5. na 14. poziciju HLTV svetske rang liste.

Organizacija je napomenula da ovaj sastav za sada nije trajno rešenje i da će od uspeha na predstojećem turniru zavisiti šta će se dalje desiti i da li će biti novih promena.

G2 Esports će na LAN završnici ECS lige nastupati u sledećem sastavu:

Kenny „kennyS“ Schrub
Ricard „shox“ PApillon
Alexandre „boddy“ Pianaro
Edouard „SmithZz“ Dubourdeaux
Kevin „Ex6TenZ“ Droolans