HEN1 i LUCAS1 potpisali za Luminosity

CS-GO 11. jun. 201817:47 > 17:48
Podeli:
Luminosity Gaming

Blizanci Henrique "HEN1" Teles i Lucas "LUCAS1" Teles su pojačali redove ekipe Luminosity Gaming koju napuštaju Gustavo "SHOOWTiME" Gonclaves i Vinicios "PKL" Coelho.

Luminosity još jednom prolazi kroz velike promene od kada su igrači ekipe pod imenom WinOut u julu pretprošle godine došli u američku organizaciju. Braća Teles su se proslavili kada su sa ekipom Immortals osvojili drugo mesto na PGL Krakow Majoru izgubivši u finalu od Gambita. Ubrzo nakon toga Immortals ostaje bez ekipe usled serije incidenata koji su eskalirali tako da organizaciji nije preostalo ništa sem da rasformira ekipu, a blizanci na kratko prelaze u 100 Thieves koji je odkupio glavni deo Immortalsa koji je sa sobom nosio slot na Majoru, ali je i to ubrzo propalo, zbog čega LUCAS1 i HEN1 skoro pola godine ne igraju na vrhunskom nivou.

Oni su se u februaru vratili u brazilsku ekipu Nao Tem Como u kojoj su igrali još 2015. godine, ali tim nije postigao zapažene rezultate, zbog čega su rešili da se oprobaju kao deo Luminosity tima.

Ovo znači da uz Lucasa „steel“ Lopesa Luminosity sada u svojim redovima sadrži tri bivša člana Immortalsa, koji su već dokazali da zajedno mogu mnogo, sada samo ostaje da vidimo kako će se Gustavo „yeL“ Knitel i Gabriel „NEKIZ“ Schenato uklopiti u njihov stil igre.