SEMINTE i sXe ponovo igraju za Nexus

CS-GO 12. jun 201819:28 > 19:31
Podeli:
Fortuna eSports

Nexus Gaming se pojačao pred nastavak druge sezone CS:GO Esports Balkan Lige, dovođenjem svoja dva bivša igrača koja su u oktobru prošle godine prešli u XPC Gaming, a u pitanju su Cristian "sXe" Nita i Bodea "SEMINTE" Valentin.

Nexus se odlučio za nove promene nakon lošeg starta u drugoj sezoni, gde su u sedam mečeva ubeležili samo dve pobede. Ekipa koja je prošle godine stigla do plejofa za sada ne uspeva da pruži dobre partije u najvećoj regionalnoj CS:GO ligi, zbog čega su promene bile neminovne.

Tim će napustiti Ivan „iM“ Mihai i Raul „Blytz“ Gligor, koji su u ekipi proveli četiri, odnosno dva meseca. Mladi talenti se ipak nisu snašli i pokazali nivo igre koji se od njih očekivao, zato se Nexus vraća uigranom sastavu sa kojim mogu očekivati više uspeha. Tim bi uskoro trebalo da počne da trenira u gejming kući iznajmljenoj za pripreme kako bi dosegli svoj pun potencijal, a u tom slučaju možemo očekivati rumunsku ekipu da mnogo ozbiljnije pripreti ekipama Windigo i Valiance, nego što su trenutno u mogućnosti.

Nexus Gaming će svoj prvi meč u novoj postavi odigrati u sutrašnjem vanrednom kolu Esports Balkan Lige od 21:00 protiv Bajinih Pulena, jednih od glavnih rivala za mesto u plejofu.