DreamHack Stockholm: FaZe na Heroic, NRG protiv NiP-a

CS-GO 17. avg 201816:17 > 16:20
DreamHack Flickr

DreamHack je ubrzo nakon grupa otkrio i parove prve runde mečeva na prestojećem CS:GO turnira DreamHack Masters Stockholm.

Sem u grupi C, ne bi trebalo da bude potencijalnih iznenađenja u prvoj rundi, u kojoj su u većini grupa jači timovii izbegli slabije. U grupi A Astralis i North imaju otvoren put ka meču pobednika ukoliko savladaju Grayhound, odnosno TyLoo. U grupi B Na’Vi ne bi trebalo da ima previše problema sa kanadskom ekipom Ghost, dok će NRG Esports i Ninjas in Pyjamas igrati možda i derbi prvog kola, iako prednost ide ekipi NRG koja zaista sjajno igra u poslednjih par meseci.

U već pomenutoj grupi C očekuju nas dva izuzetno kvalitetna okšraja. Heroic će probati da izazove FaZe i napravi iznenađenje, dok će OpTic pokušati slično protiv Fnatica.

U grupi D mousesports će imati priliku da do plejofa dođe preko Gambita, dok će MIBR igrati protiv uvek neugodne ekipe HellRaisers.

Prvi mečevi grupne faze se igraju na samo jednu dobijenu mapu, dok se svi ostali igraju po sistemu BO3 (best of 3).

Grupnu fazu turnira u sredu 29. avgusta otvaraju dva meča od 12 časova. Astralis vs. Grayhound i Natus Vincere vs. Ghost.