Fox predvodi novi Giants CS:GO tim

CS-GO 5. sep. 201810:53 > 10:55
Podeli:
Privatna arhiva

Još jednom su se glasine oko Ricarda "fox" Pacheca ispostavile istinitim. Portugalska CS:GO zvezda je napustila Tempo Storm što je još ranije potvrđeno, da bi se našao u centru novog portugalskog tima koji će predstavljati Vodafone Giants.

Njemu su se u dolasku u Giants pridružili Cristopher „MUTiRiS“ fernandes koji je nastupao za Movistar Riders, organizaciju koja je poput Giantsa poznata po svom LoL timu, i Rui „RIZZZ“ Lima bivši igrač FTW-a.

Tri nova igrača će pojačati Giants u kom je ostao duo koji čine Ricardo „rmn“ Oliveira i Joao „KILLDREAM“ Ferreira što znači da će oni od sada pa na dalje igrati u kompletno portugalskom sastavu.

Interesantno je kako organizacije sa Iberijskog poluostrva odlučuju da se posvete izgradnji „nacionalnih“ timova. Prvo su Movistar Riders reorganizovali ekipu sa pet Španaca predvođenih iskusnim internacionalnim igračem Oscarom „mixwell“ Canellasom, da bi Giants odgovori sa portugalskim timom.

Videćemo koji od njih će imati više uspeha i da li je zapravo ova regija dovoljno jaka da izbaci tim koji može da se nosi sa velikim internacionalnim ekipama. Giants Gaming trenutno nije ni među top 100 ekipa na svetu, tako da je pred njima dugačak uspon do vrha.