NBK predvodi Vitality CS:GO tim?

CS-GO 19. sep 201822:19 > 22:20
Podeli:
Team EnVyUs

Glasine o novom francuskom CS:GO timu ne prestaju da iskaču, a prema najnovijem izveštaju vpesportsa, Team Vitality je na pragu potpisivanja ugovora sa Nathan "NBK" Schmittom koji je oko sebe okupio impresivna imena francuske scene.

Jedan od razloga zašto je ova glasina vrlo verovatna je i to da je Vitality trenutno najuspešnija francuska organizacija. Njihov LoL tim igra u EU LCS-u i ove godine su uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo po prvi put. Našli su jake sponzore koji su investirali u njih kako bi kupili slot vredan preko 10 miliona dolara u franšiziranom EU LCS-u, a ostatak bi mogli da potroše na kupovinu NBK-a i Dan „apEX“ Madesclairea koji su još uvek ugovorom vezani za G2 Esports.

Njima bi trebalo da se pridruži bivši EnVy duo Vincent „Happy“ Cervoni i Cedric „RpK“ Guipouy, dok bi ekipu kompletirao Mathieu „ZywOo“ Herbaut.

Možda je baš nova organizacija kojoj je stalo do razvoja francuske scene ono što je potrebno da francuski CS:GO ponovo stane na noge. Nakon dugo vremena svedoci smo toga da ni jedan francuski igrač ne igra u plejofu London FACET Majora, iako je zemlja prepuna talentovanih igrača, što je samo produkt loših odnosa između francuskih CS:GO zvezda koji si doveli do propadanja ekipe EnVy i velikog koraka unazad G2 Esportsa.