TRANSFER BOMBA: Flusha na klupi, ScreaM u Fnaticu

CS-GO 21. sep 201819:24 > 19:25
Podeli:
Fnatic

Fnatic je malopre objavio na svom sajtu prvu veliku promenu u svom timu nakon neuspeha na FACEIT London Majoru. Legendarni Robin "flusha" Ronnquist je prebačen na klupu za rezerve, dok će za tim na predstojećem ESL One New York-u igrati Adil "ScreaM" Benriltom.

Od kako su u ekipu stigli Richard „Xizt“ Landstrom i William „draken“ Sundin, Fnatic nije postigao ni jedan zadovoljavajući rezultat. IEM Sydney, finale pete sezone ECS lige, ESL One Cologne i ELEAGUE Premier, Fnatic na njima nije mogao do polufinala, zadržavši se uvek u top 6, dok su poslednjem turniru pre Majora doživeli potpuni fijasko, ispavši na samom startu DreamHack Mastersa u Štokholmu pred domaćom publikom.

Neuspeh da ostvare status legendi je kap koja je prelila čašu i organizacija je brzo reagovala, kako bi tim imao što više vremena da se spremi za Njujork.

ScreaM je bez ekipe još od kako se EnVyUs raspao. Ovo će mu biti prvi turnir još od EU Minora na kom je nastupao sa ekipom LeftOut, bivšim članovima tima EnVy, koji nakon što nisu uspeli da se plasiraju na Majoru nisu ostali na okupu.