Flusha trenira sa Cloud9 za BLAST Pro Series turnir

CS-GO 24. sep 201814:03 > 14:05
Podeli:
DreamHack

Ekipa Cloud9 je "uhvaćena" kako trenira sa igračem Fnatica Robinom "flusha" Ronnquistom koji je nedavno uklonjen iz startne postave švedskog tima. On će najverovatnije zaigrati u ekipi na BLAST Pro Series turniru u Istanbulu umesto Martina "STYKO" Styka.

Uz G2 Esports može se reći da su Fnatic i Cloud9 jedni od timova koji su najviše podbacili na FACEIT Majoru. Ne samo rezultatski, već su prikazali veoma bledu i neorganizovanu igru, tako da ne čudi da su baš ovi timovi prvi krenuli u promene.

STYKO je od jula na pozajmici iz mousesportsa u ekipi Cloud9, ali po svemu sudeći on je prvi na listi za promene. Iako se prema izveštajima navodi da je on trebao da ostane uz ekipu i tokom turnira u Turskoj, izgleda da Cloud9 nije želeo da propusti priliku da ugrabi lushu pre ostalih.

Ovo znači da će Cloud9 u Istanbulu igrati sa američko-švedskim miksom koji će činiti:

Tyler „Skadoodle“ Latham
Timothy „autimatic“ Ta
William „RUSH“ Wierzba
Maikil „Golden“ Selim
Robin „flusha“ Ronnquist

Cloud9 će se uz još pet ekipa boriti za nagradni fond od 250.000 dolara 28. i 29. septembra. Pored domaćih Space Soldiersa i precenjenog Virtusa, Cloud9 će imati priliku da u Turskoj igra protiv tri jake ekipe, a to su Ninjas in Pyjamas, MiBR i FACEIT Major šampioni Astralis.