Flusha zvanično potpisao za Cloud9

CS-GO 25. sep 201820:23 > 20:25
Podeli:
Cloud9

Dan nakon što je otkriveno da bivša zvezda Fnatica Robin "flusha" Ronnquist trenira sa ekipom Cloud9, američka organizacija izlazi sa zvaničnim saopštenjem oko transfera igrača u njihove redove.

Cloud9 se usput oprostio od Martina „STYKO“ Styk koji je bio tri meseca na pozajmici iz mousesportsa, ali koji se izgleda nije najbolje uklopio u ekipu, koja se odlučila da doda bivšeg saigrača jednog od njihovih novijih članova, Maikila „Golden“ Selima.

Iako su pre samo nekoliko meseci trijumfovali na Majoru u Bostonu, Cloud9 nije uspeo da prođe ni do plejofa na FACEIT London Majoru, zbog čega su ekspresno reagovali čim se ukazala prilika da dovedu veliko pojačanje.

Sam flusha se obratio fanovima i otvoreno im rekao zbog čega napušta organizaciju, sa kojim je proveo skoro pet godina i osvojio tri Majora. On je napisao na svom Tviter nalogu da već duže vremena igra pod pritiskom u Fnaticu, i da za to nije kriva ni organizacija ni njegovi saigrači, već da je jednostavno osetio da je došlo vreme za promene, a u jednom momentu je shvatio da želi da promeni ne samo tim već i lokaciju na kojoj živi, zbog čega je rado prihvatio odlazak na drugi kontinent kada mu se ukazala prilika.

Takođe je dodao da je zadovoljan kako prolaze prvi treninzi sa američkom ekipom i da se nada da će im pomoći u postizanju dobrih rezultata.

Priliku da debituje za Cloud9 u LAN-u će imati već u petak 28. septembra kada igraju u okviru prvog kola BLAST Pro Series turnira u Istanbulu protiv ekipe MiBR.

Povezano