Team EnVyUs predstavio američki CS:GO tim

CS-GO 28. sep 201815:41 > 15:45
Podeli:
Team EnVyUs

Kada su raspustili francusku ekipu koja ih je predstavlja, EnVyu je obećao svojim fanovima da će se jednog dana vratiti sa NA CS:GO timom, a taj dan je konačno došao. Evo i koja petorica će nositi plave boje u 12. sezoni ESL Pro Lige.

Okosnicu tima čine bivši igrači Splycea: Taylor „Drone“ Johnson, Kory „SEMPHIS“ riesen i Stephen „reltuC“ Cutler, koji su izneli tim do plasman u ESL ligu tokom prošlog baraža. Ekipu će kompletirati bivši AWP-er ekipa Liquid i CLG, Josh „jdm64“ Marzano i mladi talenat Noah „nifty“ Francis, koji je nedavno napustio Renegades.

Iako je u zvaničnom saopštenju navedeno da je cilj organizacije bio da okupi tim koji će se takmičiti na najvišem nivo, evidentno je da ovoj ekipi fale velika imena, iako su SEMPHIS, jdm64 i Nifty imali povremeno dobre epizode na turnirima.ž

EnVy nije previše brzo reagovao kada su rezultati izostajali u njihovom francuskom timu, ali to su opravdali time što je ekipa bila na drugom kontinentu i nisu imali dovoljno dobru komunikaciju sa njima. Ostaje da vidimo koliko će pažnje posvetiti njihovom novom timu koji će biti pod stalnom prismotrom organizacije.