STYKO ponovo igra za mousesports, Snax napušta tim

CS-GO 15. okt. 201817:38 > 17:40
Podeli:
DreamHack

Mousesports je izdao zvanično saopštenje o povratku Martina "STYKO" Styka u prvu postavu ekipe, u kojoj će zaigrati umesto Janusz "Snax" Pogoorzelskog.

Nemačka organizacija je rizikovala i uvela promene u junu, nakon što su prihvatili činjenicu da u sastavu u kom su igrali ne mogu da dođu do trofeja koje su želeli, ali se ovaj rizik na kraju nije isplatio.

Od fijaska na FACEIT London Majoru iz kog su ispali sa neslavnim 0-3 skorom zbog čega će morati a igraju na EU Minoru nakon dugo vremna, do toga da na StarSeries i-Ligi protekle nedelje nisu uspeli da dođu ni do plejofa iako su bili jedan od favorita, jasno je bilo da se Snax nije uklopio u tim, samo je bilo pitanje da li će se vratiti na staro, ili će nastaviti sa eksperimentisanjem.

Oni su se na kraju odlučili da je vreme da STYKO ponovo zaigra za njih, bar za sad, ali uz sve bolju formu vodećih timova, ostaje da vidimo da li će mouse uopšte uspeti da se vrati na vrhunac forme, kada su u jednom momentu uspeli da se domognu visoke četvrte pozicije na HLTV rang listi.