Brollan blizu potpisivanja za Fnatic

CS-GO 16. okt 201816:50 > 16:53
Podeli:
DreamHack Flickr

Portal VPEsports.com prenosi vesti da su Red Reserve i Fnatic pri kraju pregovora oko mladog Ludviga "Brollan" Brollina.

Fnatic je i dalje u potrazi za petim igračem, pošto je sve izvesnije da Adil „ScreaM“ Benriltom neće ostati u švedskoj ekipi. Opšte je poznato da je Brollan već neko vreme njihova glavna meta, ali za sada su to samo bile glasine, dok VPEsports tvrdi da iako Red Reserve traži veliku svotu novca za igrača, organizacije su blizu finalizovanja pregovora.

Brollan je donekle i logičan izbor za Fnatic. Ovaj talentovani igrač je prošle godine skrenuo veliku pažnju na sebe kada je sa samo 15 godina potpisao profesionalni ugovor sa GODSENT-om, a u međuvremenu je na kratko zaigrao kao izmena i za sam Fnatic, tokm WESG 2017 evropskih kvalifikacija.

Fnatic je već dugo vremena u padu formu, nekada top 4 tim je ispao iz top 20 na HLTV svetskoj rang listi i već dugo vremena ne uspevaju da održe korak sa najboljim ekipama planete. Oni su tokom ove godine isprobali nekoliko različitih pojačanja, ali u timu je došlo do unutrašnjih problema koji su rezultovali odlaskom legende kluba Robinom „flusha“ Ronnquistom.

Ako se ove glasine ispostave istinitim, Fnatic bi vrlo uskoro mogao da nastupa u sledećoj postavi:

Jesper „JW“ Wecksell
Freddy „KRIMZ“ Johansson
Richard „Xizt“ Landström
Simon „twist“ Eliasson
Ludvig „Brollan“ Brolin