Kraj Virtusa, PashaBiceps: "Mislim da je vreme."

CS-GO 13. dec. 201815:21 > 15:24
Podeli:
ESL

Nakon današnjeg ispadanja iz zatvorenih kvalifikacija za EU Minor, Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski je ostavio kratku poruku svojim fanovima na društvenim mrežama, nakon koje je usledilo i zvanično saopštenje Virtusa.

Nekada jedan od najboljih CS:GO timova na planeti, moćni Virtus.pro je danas bleda senka onog što su bili. I pored nekoliko izmena u sastavu, tim je nastavio sa serijom neuspeha, a onaj današnji je izgleda bio kap koja je prelila čašu.

Virtus.pro je u prvom kolu kvalifikacija za EU Minor izgubio u neizvesnim meču od ekipe Vitality 2-1, da bi danas u meču za opstanak izgubili od relativno nepoznatog poljsog tima x-kom, iako su imali prednost nakon prve mape.

Odmah nakon meča pashaBiceps je ostavio status na Fejsbuku kojim je nagovestio ono što mnogi već dugo očekuju – njegovo povlačenje sa pro scene.

Odmah nakon toga, Virtus.pro je izbacio kratku vest o tome da njihov trenutni sastav od ovog momenta prekida sa igrom i da će krajem godine obavestiti fanove o njihovoj budućnosti u CS:GO esportu.