Snax i Byali se vraćaju, NEO i pashaBiceps van tima

CS-GO 24. dec. 201813:59 > 14:01
Podeli:
DreamHack

Virtus.pro je malopre otkrio sastav za narednu godinu. Janusz "Snax" Pogorzelski i Pawel "byali" Bielinski će ponovo igrati za svoj bivši tim, dok će dve legende - Filip "NEO"Kubski i Jaroslav "pashaBiceps" Jarzabkowski odstupiti iz startne postave.

I pored neuspeha koji je pratio Virtus tokom cele godine, oni nastavljaju da se tvrdoglavo fokusiraju na poljsku scenu, a zašto smatraju da ovaj sastav ima potencijal, nismo baš sigurni.

Snax se u tim vraća nakon epizode u ekipi mousesports u kojoj je redovno bio jedan od najslabijih pojedinaca, dok je byali vreme van Virtusa proveo u poljskom miksu poznatom pod imenom MIKSTURA, koji je postigao solidan uspeh plasmanom na EU Minor.

Tim će upotpuniti Mateusz „TOAO“ Zawistowski, još jedno ne preterano atraktivno ime, igrač koji trenutno greje klupu u ekipi AGO.

Ovim je Virtus jasno stavio do znanja da sve karte stavljaju na dvojicu mladih igrača, Michala „snatchie“ Rudzkia i Mihcla „MICHU“ Mullera, koji će uz dvojicu veterana probati da naprave pomak napred u ekipi koja je nedavno ispala iz top 30 na svetu i sudeći po njihovoj igri teško da će se u njega uskoro vratiti.

Virtus nije uspeo ni da izbori plasman na EU Minor, što znači da će i definitivno propustiti naredni Major, usput su ispali iz svih većih onlajn liga, tako da je pred njima zaista dugačak uspon nazad i ko zna kada ćemo ih ponovo gledati u tier 1 takmičenjima.

Na kraju zvaničnog saopštenja, organizacija se zahvalila NEO-u na svemu što je učinio za tim, dok su za pashu rekli da imaju druge planove, koje će saopštiti početkom sledeće godine.