Srpski CS:GO igrač nastavlja karijeru u Indiji

CS-GO 8. feb. 201912:37 > 12:39
Podeli:
entity

Đorđe "DJOXiC" Niciforović je potpisao za indijsku ekipu Entity, koja u svojim redovima već ima dva Srbina, jednog na poziciji igrača i jednog na poziciji trenera.

U prošloj godini smo bili svedoci nekoliko velikih CS:GO transfera u kojima su igrači prelazili sa jednog kontinenta na drugi. Iako se ovo odnosili primarno na razmenu NA i EU igrača između velikih timova, pojavili si su neki, manje očekivani slučajevi, među kojima je bio i odlazak Davida „Dav“ Miljanića u Entity.

Njemu se kasnije pridružio i bivši trener ekipe Valiance, Darko „soLo“ Mitić, a sada stiže i zvanična potvrda da im se priključio i treći Srbin, takođe bivši član Valiance-a, DJOXiC.

Entity je iskoristio raspad ekipe OpTic India do kog je došlo nakon skandala sa varanjem jednog od njihovih igrača, ustalivši se na vrh indijske CS:GO scene, osvajanjem dva uzastopna turnira, Montain Dew Arena i ESL India Winter Finals.

Ovaj transfer je potvrdio da su indijci izuzetno zadovoljni srpskim pojačanjima, što ni ne čudi kada se uzme u obzir da Dav predvodi tim u samoj igri, dok ih soLo vodi sa klupe.

Ovo je takođe i znak da se Entity neće zadovoljiti time da budu najbolji u Indiji, gde trenutno ni nemaju suviše jaku konkurenciju, već im je plan da se uključe u borbu za prevlast u Aziji.

Entity sastav od sada čine:

Simar „Psy“ Sethi
Anuj „Amaterasu“ Sharma
Karan „Excali“ Mhawadkar
David „Dav“ Miljanić
Đorđe „DJOXiC“ Niciforović

Darko „soLo“ Mitić – trener