Renegades menja mousesports u StarSeries iLigi

CS-GO 27. feb 201917:46 > 18:02
Starladder

Mousesports nije uspeo da na vreme prijavi tim za sedmu sezonu StarLadderovog takmičenja koje će se krajem marta i početkom aprila održati u Šangaju, a priliku umesto njih je dobila australijska ekipa Renegades.

Ovim je stigla nezvanična potvrda da mouse još uvek nije blizu razrešenja dileme oko toga ko će naslediti Martin „STYKO“ Styka i Chris „chrisJ“ de Jonga u sastavu tima. Propustiti turnir sa nagradnim fondom od pola miliona dolara je nešto što će teško pasti organizaciji, ali se datum prijave verovatno nezgodno poklopio sa trajanjem Majora, pošto će ozbiljnije rotacije i izmene među timovima krenuti tek nakon njega.

Renegades sa druge strane je bez razmišljanja prihvatio poziv koji im je pripao nakon odlične igre na IEM Katowice Majoru gde su po prvi put u istoriji tima izborili status legendi i ušli u top 8. Australijska ekipa trenutno igra na nivou najboljih timova sveta i sada na turnir u Kinu idu kao jedan od favorita, sa velikim šansama da odu korak dalje od plasmana među osam najboljih, što im je do sada bio najbolji uspeh u StarSeries iLigi.