Norvežani napravili svoj CS:GO"super tim"

CS-GO 10. mar. 201915:39 > 15:43
Podeli:
DreamHack

Inspirisani uspehom komšija iz Finske, neki od najboljih norveških igrača su se ponovo okupili pod zastavom ekipe Nordavind u nadi da će uspeti da postignu sličan uspeh.

Iz prethodnog sastava Nordavinda u timu je ostao jedino Hakon „hallzerk“ Fjaeril, kome su se priključili veterani iz ekipe Dignitas, Ruben „RUBINO“ Villarroel, Jesper „TENZKI“ Plougmann i Jorgen „cromen“ Robertsten.

RUBINO je proveo nekoliko meseci u Heroicu nakon odlaska iz Dignitasas, ali se nije najbolje uklopio u danski tim, zbog čega je od jula prošle godine maltene nestao sa kompetitivne scene. Tenzki je igrao za Imperial sa kojim je osvojio Copenhagen Games i DreamHack Open Summer prošle godine, a nakon rastanka sa ekipom prelazi u ALTERNATE aTTaX gde je proveo tri meseca.

Cromen je imao najuspešniji period iza sebe u prošloj godini igrajući za FaZe Clan, ali nakon epizode sa njima ne uspeva da za stalno pronađe odgovarajući tim. Ekipu će kompletirati Haakon „Radifaction“ Tholo koji je već bio član Nordavinda u prošlosti, a u međuvremenu je igrao za NoChance.

Uz Mortena „zEVES“ Vollana i Haris „H4RR3“ Hadzica koji su još uvek zvanično deo ekipe iako su premešteni na klupu, Nordavind će u predstojećem periodu činiti:

Ruben „RUBINO“ Villarroel
Jorgen „cromen“ Robertsen
Jesper „TENZKI“ Plougmann
Haakon „Radifaction“ Tholo
Hakon „hallzerk“ Fjærli