Draken menja Dennisa u Ninjas in Pyjamas CS:GO timu

CS-GO 11. mar 201912:46 > 12:47
ESL

William "draken" Sundin se vraća na neko vreme u NiP gde će zameniti Dennisa "dennis" Edmana kome je prema zvaničnom saopštenju Šveđana potrebna pauza od igranja.

Fanovi švedske ekipe su upoznati sa tim da je dennis prošao kroz veoma težak period tokom IEM Katowice Majora gde je bio ubedljivo najviše kritikovan član tima, zbog čega su u nekoliko navrata javno požalio na društvenim mrežama. Tada nismo znali da li je u pitanju pritisak zbog važnosti Majora, ili nešto drugo, ali izgleda da je naporan raspored i težina igranja za jedan od najpopularnijih CS:GO timova sveta učinio svoje.

Prema saopštenju, dennis će proći kroz nekoliko lekarskih pregleda pre nego što se utvrdi koliko će biti na pauzi i da li će se uopšte vratiti u tim (iako se o toj opciji još uvek ne govori), a priliku da se ponovo dokaže među nindžama će imati mladi draken, kog su navijači jedva čekali da oteraju nakon njegove prošle epizode u NiP-u koja se neslavno završila.

Draken je u međuvremenu zaigrao za novi CS:GO projekat pod imenom Uruguay koji je pokrenuo Adil „ScreaM“ Benrlitom, ali je to na kraju bilo kratkog daha i pored solidnih rezultata ekipe.