Virtus.pro iznenadio dovođenjem novog CS:GO igrača

CS-GO 17. apr. 201922:39 > 22:40
Podeli:
Virtus.pro

Virtus.pro je objavio da je Arek "Vegi" Nawojski koji je do skoro bio na probi zvanično potpisao za slavni tim, iako su sa njim u ekipi doživeli nezadovoljavajući rezultat na nedavno održanom turniru u Belgiji.

Iako je praksa u svetu da se igrači zadrže u timu nakon dobrih rezultata ekipe dok su na probi, Virtus.pro je ovoga puta rešio da pruži šansu mladom 18-ogodišnjaku koji stiže kao zamena za Mateusza „TOAO“ Zawistowskog.

Nakon nekoliko onlajn mečeva Vegi je sa ekipom otputovao na Charleroi Esports turnir na kom je Vegi odigrao solidno u 14-16 porazu ekipe protiv GamerLegiona, da bi potom u eliminacionom meču izgubili ubedljivo od G2 Esportsa, u meču u kom je na prvoj mapi Nuke Vegi postigao samo 10 fragova.

Vegi je nastavio sa promenljivom igrom i nakon toga na onlajn turniru VulkanBet Invitationalu, gde je Virtus pro imao polovičan uspeh protiv francuskih ekipa LDLC i ex-3DMAX. U pobedi protiv LDLC-a Vegi je prednjačio po učinku u svom timu sa 1.13 rejtingom, ali je potom u porazu protiv bivšeg 3DMAX-a ostvario samo 15 fragova iako je meč ušao u produžetke, a na kraju je francuska ekipa slavila 19-17.

Virtus.pro se trenutno nalazi na 87. poziciji na HLTV svetskoj rang listi, a po igri koju pružaju i dalje su daleko od povratka među najbolje timove.