CR4ZY (Valiance) obezbedio plasman na EU Minor

CS-GO 11. jun 201922:38 > 22:40
Podeli:
DreamHack Flickr

Nekadašnji Valiance, sada CR4ZY, je izborio učešće na predstojećem Berlin EU Minoru savladavši Heroic 2-1.

Oni su juče otvorili zatvorene kvalifikacije 2-0 pobedom protiv Noradvinda, da bi danas u meču pobednika igrali protiv Heroica. Danska ekipa je povela 1-0 na mapi Dust2 koju je inače odabrala ekipe CR4ZY, ali i pored 15-10 prednosti nisu uspeli da iskoriste pet map poena, nakon čega je Heroic slavio 19-16 u produžecima.

Iako je CR4ZY najpoznatiji po odličnoj igri na mapi Mirage, ovoga puta je Heroic bio taj koji ga je odabrao, što se pokazalo kao loš izbor za Dance koji su izgubili 11-16. Rokas „EspiranTo“ Milasauskas se raspucao na drugoj mapi, dok je na trećoj ceo tim odigrao na solidnom nivou sem možda AWP-era Otto „ottoNd“ Sihvoa koji čini se da pomalo zaostaje za igračima koji igraju na ovoj poziciji u vodećim svetskim ekipama.

Odlučujuća mapa Inferno je sjajno počela za Heroic koji je vodio 7-3, ali onda Nestor „LETN1 Tanić maestralnim potezima rešava 2 na 4 situaciju u korist svoje ekipe i započinje veliki preokret koji donosi srpskom timu minimalnu prednost na poluvremenu. U nastavku Heroic ponovo dobija pištolj rundi ali CR4ZY igra sjajnu odbranu i dolaze ponovo do 15-10 prednosti koja se ispostavila tragična na prvoj mapi.

Ovoga puta nisu napravili istu grešku, Heroic uspeva da veže dve pobede brzim napadima, ali u trećem pokušaju ih čvrsta odbrana ekipe CR4ZY potpuno zaustavlja, a naši odnose 16-12 pobedu za plasman na Minor.

Uz CR4ZY za sada se kvalifikovao još i Fnatic koji je ranije savladao BIG 2-0. Heroic će sutra igrati za plasman na Minor protiv ekipe NoChance.