Vitality dva puta slavio u produžetku protiv Fnatica

CS-GO 4. jul 201914:58 > 14:59
Podeli:
ESL

U jednom od najuzbudljivijih mečeva dosadašnjeg toka ESL One Cologne turnira Team Vitality je nošen zvezdom tima Mathieu "ZywOo" Herbautom izbacio Fnatic 2-0 pobedom (19-16 Mirage, 19-17 Overpass) i sada ih čeka okršaj sa Heroicom za plejof.

Vitality zaista mora da se pomuči kako bi došli do završnice turnira. Poraz od Ninjas in Pyjamas u prvom kolu ih je skupo koštao, već u prvom meču borbe za opstanak su igrali veliki derbi protiv finskog sastava ENCE, a onda je na red došao Fnatic.

Interesantno je da su sva četiri poluvremena na obe mape završena identičnim rezultatom 9-6. Na mapi Mirage Vitality je poveo na CT strani ali je Fnatic izjednačio, samo da bi na kraju izgubili 4-1 u produžetku, dok je na Overpassu Fnatic poveo, ali je Heroic poravnao rezultat u 30. rundi i izborio produžetke preko kojih su po drugi put došli do pobede.

ZywOo je završio meč sa 65 fragova i 1.41 rejtingom i još jednom je bio ključni igrač u svom timu. Francuska CS:GO zvezda dokazuje da je jedan od najboljih igrača ove godine, a sada je pred njim zadatak da ponovo odvede Vitality na završnicu velikog takmičenja, protiv Heroica koji je savladao BIG 2-0 u meču koji se paralelno igrao.