EU Minor: North ide na CR4ZY u polufinalu

CS-GO 19. jul 201911:34 > 11:36
Podeli:
Starladder Flickr

North je zakazao duel sa srpskom ekipom CR4ZY u polufinalu EU Minora nakon što su u odlučujućem meču grupe B savladali BIG.

Danska ekipa se brzo povratila nakon teškog poraza koji su u meču pobednika doživeli od Fnatica. Oni su u odlučujućem meču dočekali BIG koji je prethodno izbacio Ancient. Predvođeni Philipom „aizy“ Aistrupom koji je napravio 48 fragova na dve mape, North je slavio 16-12 na Overpassu i 16-7 na Infernu.

U grupi A mousesports se provukao portiv NoChance 16-11 pobedom na mapi Nuke koja je odlučivala pobednika, nakon što su timovi razmenili pobede na mapama Mirage i Vertigo. Njih u polufinalu čeka Fnatic.

CR4ZY i North igraju danas od 16 časova, a ukoliko naši pobede osiguraće plasman barem na regionalni baraž za Major. Podsetimo, CR4ZY odnosno Valiance je i na IEM Katowice EU Minoru stigao do plejofa, ali su tada izgubili od ekipa ENCE i Vitality, koje su u nastavku sezone uspele da se popnu u top 5 timova sveta. I ovoga puta CR4ZY pred sobom ima jake protivnike na čelu sa legendarnim Fnaticom, ali čini se da je Major nikad bliži i da uz dobru igru mogu do glavnog cilja.

Podsetimo, sve mečeve EU Minora možete gledati u direktnom prenosu na našem novom Sport Klub Esports TV kanalu.