CR4ZY protiv Fnatica za opstanak na EU Minoru

CS-GO 20. jul 201914:42 > 14:45
Podeli:
DreamHack Flickr

CR4ZY je izgubio 0-2 od ekipe North u polufinalu EU Minora, dok je mousesports identi;nim reyultatom savladao Fnatic, zbog čega će se ova dva tima danas sastati u gubitničkom baražu i borbi za opstanak na turniru.

Polufinalni duel protiv danske ekipe je počeo na mapi Inferno koju je odabrao North. Igrači ekipe CR4ZY su se dobro držali tokom većine mape, uspeli su da nadoknade zaostatak od pet rundi na poluvremenu u nastavku, ali je North odigrao čvrsto u odbrani kada se rezultat prelamao što im je donelo 16-12 pobedu.

Potom je usledio Train na kom je CR4ZY odigrao ispod nivoa na koji smo od njih navikli na ovoj mapi. Slaba individualna igra i gubljene anti-eko rundi su ih skupo koštali, a konačan rezultat je bio 16-9 za North.

U drugom polufinalnom susretu mouse je pokazao svoj pun potencijal nadigravši Fnatic 2-0 (16-13 Dust2, 16-8 Inferno) čime su maltene overili povratak na Major, pošto je teško zamisliti da i u najgorem mogućem slučaju neće uspeti da se plasiraju u top 3 na regionalnom baražu na kom će igrati četiri trećeplasirana tima sa Minora.

CR4ZY mora pobediti Fnatic ukoliko žele da se izbore makar za treću poziciju, u suprotnom doživeće identičnu sudbinu kao i na prošlom EU Minoru kada su prošli u plejof ali su potom tamo izgubili oba meča i ostali bez plasmana makar i u baraž za Major.