Veteran pashaBiceps na probi u ekipi AGO

CS-GO 20. avg. 201912:02 > 12:03
Podeli:
ESL

Slavni Counter-Strike igrač Jaroslaw "pashaBiceps" Jarzabkowski će probati da pronađe svoje mesto u AGO-u i vrati se na kompetitivnu CS:GO scenu, potvrdila je poljska organizacija.

Kada pomislite o CS:GO esportu jedan od prvih igrača koji će vam verovatno pasti na pamet je pashaBiceps. Pet godina je gradio bogatu karijeru u legendarnom sastavu ekipe Virtus.pro, a za to vreme se istakao kao najveća zvezda tima koji je u svakom trenutku pratila armija navijača iz Poljske. Pasha je vrlo brzo stekao i internacionalnu slavu jer je jedan od prvih gejmera koji su otvoreno propagirali zdrav život i redovno fizičko vežbanje, zbog čega su se vremenom na njega ugledali mnogi igrači.

Ipak, svemu lepom dođe kraj. Serija loših rezultata Virtusa je dovela do raspada tima, a pashaBiceps je zvanično napustio organizaciju u februaru, nakon čega se posvetio svojoj porodici, ali je usput i nastavio da igra u sklopu ekipe Youngsters koju su činili veterani poljske scene.

U međuvremenu je i AGO počeo da tone, ispali su iz top 40 ekipa sveta, propustili su EU Minor i na kraju su rešili da se spoje sa ekipom x-kom u jedan entitet i zadrže samo dva igrača iz oba tima, u pitanju su Damian „Furlan“ Kislowski i Dominik „GruBy“ Swiderski.

AGO trenutno traži još tri igrača, zbog čega će na probi pored pashe biti još i Patryk „Sidney“ Korab i Adrian „SAYN“ Laczynski.

I Virtus i AGO su u već duže vreme u procesu reorganizacije kako bi napravili sledeći poljski super tim, ali pitanje je da li ova zemlja uopšte i ima u ovom trenutku pet igrača koji kao skupina mogu da pariraju najboljim svetskim timovima, kao što je nekada zlatna petorka Virtusa radila.