Friberg napustio Heroic

CS-GO 27. avg. 201920:29 > 20:32
Podeli:
ESL

Pomalo iznenadno stiže vest iz tabora ekipe Heroic da je Adam "friberg" Friberg odlučio da ne produži ugovor sa timom nakon njegovog isteka i da će napustiti ekipu.

Jedan od veterana švedske CS:GO scene koji se proslavio igrajući 5 godina za Ninjas in Pyjamas je napustio ekipu Heroic čiji je član od maja prošle godine. Za to vreme pomogao je ekipi da se popne do top 15 u svetu i taman kada se činilo da je ekipa koju predvodi Benjamin „blameF“ Bremer spremna da napadne top 10 u nastavku godine, ostali su bez svog najiskusnijeg člana.

Ova vest stiže relativno skoro nakon što je Fnatic objavio da traži dva nova igrača, zbog čega ne čudi da su se odmah pojavile glasine da bi Friberg mogao misliti baš na ovaj tim kada je izjavio da je vreme za nove izazove. Nekako je najlogičnije da će karijeru nastaviti u jednom od švedskih velikana poput Fnatica ili NiP-a gde bi možda mogao da se vrati, ali kada se uzme u obzir da su internacionalni miksevi sve popularniji, postoji šansa i da će Friberg biti deo nekog potpuno novog tima koji se formira nakon Majora.