Sreća pogledala CR4ZY na žrebu u Finskoj

CS-GO 4. sep 201917:37 > 17:41
Podeli:
DreamHack Flickr

Za deset dana CR4ZY će nastaviti svoj uspon ka vrhu, a sledeća stanica im je Arctic Invitational u Finskoj gde će uz još tri ekipe boriti za nagradni fond od 115.000 dolara.

Uz CR4ZY na turniru u Finskoj učestvuju još i FURIA, Cloud9 i ekipa SJ koja je trijumfovala u lokalnim kvalifikacijama. Upravo će SJ koji je trenutno rangiran kao 70. tim sveta na HLTV rang listi biti rival našima u polufinalu, dok će FURIA i Cloud9 odlučiti drugog finalistu.

Ovo znači da ukoliko pobede u meču u kom su bez dileme apsolutni favoriti CR4ZY će osigurati minimum 22.000 dolara koliko iznosi nagrada za drugo mesto, a ukoliko im pođe za rukom da pobede čeka ih glavna nagrada od 66.000 dolara koja bi im možda čak i obezbedila plasman u top 10 timova sveta, ali o tome je još uvek suviše rano govoriti i najbolje je sačekati kraj Majora da vidimo gde će CR4ZY tačno biti.

Svakako, ovo im je jedna od najboljih prilika da dođu do solidne svote novca i da podignu samopouzdanje pred izazove koji ih očekuju u poslednjoj četvrtini kalendarske godine.

Podsetimo, turnir traje samo jedan dan, tako da već nakon drugog polufinala u kom gledamo CR4ZY i SJ od 15 časova sledi veliko finale od 20:00. Turnir se igra u subotu 14. septembra.