KioShiMa igra umesto Shoxa za G2 na ESL Njujorku

CS-GO 17. sep. 201916:21 > 16:23
Podeli:
ESL

G2 Esports je danas objavio da će u narednom periodu Fabien "kioShiMa" Fiey menjati kapitena ekipe Richarda "shoxa" Papillona koji je prema glasinama na pragu potpisivanja za Team Vitality.

KioShiMa koji je još od kraja marta bez tima nakon što je napustio Cloud9 će uskočiti za svoje sunarodnike koji ostaju bez svog lidera. On će kao slobodan igrač odigrati dva turnira za G2 Esports, kvalifikacije za IEM Bejing 2019 i ESL One New York 2019.

Najpoznatniji kao bivši igrač francuske legendarni ekipe EnVyUs, kioShiMa već dugo vremena ne uspeva da pronađe stabilan tim, a sada će dobiti sjajnu priliku da se dokaže na velikom ESL One turniru koji će se održati u Njujorku.

Za sada nije poznato da li postoje opcije da kio ostane u timu ukoliko dobro odigra. Prema glasinama G2 se interesuje za slavni srpski duo iz ekipe CR4ZY koji čine Nemanja „huNter“ Kovač i Nemanja „nexa“ Isaković, ali za sada nema čvrstih informacija koje mogu da potvrde da do ovoga zapravo može doći. 

Ovim je svakako potvrđeno da shox zaista napušta ekipu, a pojedini igrači sa francuske scene prenose glasine da je Vitality platio 400.000 dolara za njegov transfer.