Izvučene grupe za osmu sezonu StarSeries i-Lige

CS-GO 18. okt. 201916:21 > 16:28
Podeli:
Starladder Flickr

Od 21. do 27. oktobra 16 ekipa će se boriti za nagradni fond od 500.000 dolara u osmom po redu izdanju CS:GO takmičenja StarSeries i-Liga.

StarLadder je odlučio da promeni sistem takmienja uvođenjem grupa koje će se igrati po duplom eliminacionom sistemu, a za razliku od ESL takmičenja i sam plejof će biti igran na duple eliminacije, što je nešto što CS:GO fanovi traže već dugo vremena u ovom esportu po ugledu na velike Dota 2 turnire.

Dve najbolje ekipe iz svake grupe će proi direktno u polufinale pobedničkog baraža, dok će po još dva tima imati priliku da se izbore kroz gubitnički baraž sve do velikog finala.

Parovi grupe A:

Liquidpedia


U gornjem delu žreba Fnatic bi trebalo da se izbori sa pobednikom meča Renegades/MiBR, dok u donjem delu očekujemo Vitality i mouse u borbi za drugi slot koji vodi u polufinale.

Parovi grupe B:

Liquidpedia


Prvo što se izdvaja je veliki derbi između aktuelnog prvaka Na’Vi i G2 Esportsa, pobednik ovog meča će biti veliki favorit za mesto u polufinalu, dok bi Evil Geniuses i NiP trebali da odlučuju o tome ko će biti najuspešniji tim gornjeg dela žreba.