Poznati svi učesnici plejofa StarLadder iLige

CS-GO 24. okt. 201912:00 > 12:02
Podeli:
Starladder Flickr

Prošlogodišnji šampon Na'Vi, vicešampion Majora AVANGAR, mousesports i Heroic ostali bez plasmana među osam najboljih.

Žestoka konkurencija na osmom po redu StarLadder CS:GO turniru je dovela do toga da su neki od favorita ispali već u prvoj fazi takmičenja. Ono o čemu će se svakako najviše pričati u narednim danima je ispadanje Na’Vi nakon samo dva odigrana meča, iako su u prošlom izdanju turnira uspeli da dođu do titule i ostave svu konkurenciju iza sebe.

Istina Na’Vi je imao poprilično težak žreb, u prvom kolu su igrali veliki derbi protiv G2 Esportsa, da bi potom u borbi za opstanak izgubili od solidnog Heroica i to bez osvojene mape 0-2.

U grupi A kao najveći tragičar se izdvaja mousesports. Tim od kog su mnogi očekivali da se do sada već izbori za plasman u top 5 na svetu nastavlja sa slabim igrama na velikim turnirima. Nakon poraza od Northa na startu takmičenja jedva su pobedili jednu od najslabijih ekipa na turniru, kineski Invictus Gaming. Rezultat na obe mape je bio 16-14 za mouse, a IG je imao veliki broj šansi da dođe do pobede koje nisu iskoristili zbog manjka iskustva.

Ali nakon ovog meča nailaze na Fnatic koji ih je sa 2-0 izbacio sa turnira. Fnatic će danas igrati protiv MiBR-a, a pobednik ovog meča igra protiv poraženog iz duela RNG – Vitality, za mesto u pobedničkom baražu.

Screenshot

U grupi B u finalu gornjeg baraža igraju NiP i G2, dok se u donjem sastaju FURIA koja je izbacila AVANGAR i EG koji je savladao Heroic.

Screenshot

Nakon ovih mečeva znaćemo i sa koje tačno pozicije preostalih osam timova ulazi u plejof, koji od petka do nedelje gledamo u direktnom prenosu na Sport Klub Esports TV kanalu.