Poizon na pragu prelaska u Complexity

CS-GO 31. okt. 201911:07 > 11:08
Podeli:
Privatna arhiva

Zvezda bugarske CS:GO ekipe Windigo, Valentin "poizon" Vasilev će uskoro biti predstavljen kao novi član američke ekipe prema izveštaju francuskog portala 1pv.fr.

Complexity se nakon serije loših rezultata nedavno oprostio od još dva člana svog tima, Shahzeba „ShahZaM“ Khana i Rory „dephh“ Jacksona, tako da su trenutno spali na samo tri igrača. Kao veliko pojačanje doveli su Benjamina „blameF“ Bremera oko koga će izgraditi novi tim, a ukoliko se ispostavi istinitim da u njega dolaze poizon i Kristian „k0nfig“ Wienecke ekipa će prema pravilima Valvea sa tri EU igrača morati da se bori za mesto na narednom Majoru kroz evropske kvalifikacije.

Ostatak turnira moći će da igraju preko NA kvalifikacija s obzirom da je sedište organizacije u Dalasu, što znači da bi poizon pošao koracima svog sunarodnika Tsvetelina „CeRq“ Dimitrova čiji Evil Geniuses danas zauzima broj jedan mesto na HLTV svetskoj rang listi.

Poizon se probio igrajući za BPro Gaming u čijim redovima smo ga gledali i tokom CS:GO Esports Balkan Lige, a ubrzo potom prelazi u Windigo koji je prepoznao njegov vanserijski talenat. On im na ukazano poverenje odgovara na najbolji mogući način i pomaže im da dođu do titulu prvaka WESG 2018 i glavne nagrade od pola miliona dolara.

Ukoliko se glasine oko preostala dva transfera ispostave istinitim, Complexity Gaming CS:GO tim će činiti:

Benjamin „blameF“ Bremer
Owen „oBo“ Schlatter
William „RUSH“ Wierzba
Valentin „poizon“ Vasilev
Kristian „k0nfig“ Wienecke