Mousesports bez woxica na cs_summit 5 turniru

CS-GO 11. dec 201922:57 > 23:01
Podeli:
Starladder

Turska CS:GO zvezda Ozgur "woxic" Eker će morati da propusti turnir u Americi nakon što mu viza za ulazak u zemlju nije odobrena na vreme.

Mousesports koji se ove nedelje probio u top 5 timova sveta nakon što su osvojili prvo CS:GO Asia Championship a potom i desetu sezonu ELS Pro Lige od sutra očekuje još jedan turnir, na kom nažalost neće moći da učestvuju u punom sastavu.

Snajperista ekipe woxic će propustiti takmičenje, a umesto njega će zaigrati Niels-Christian „NaToSaphiX“ Sillassen. NaToSaphiX je izvukao deblji kraj prilikom poslednjih promena u Heroicu. Ostao je bez tima u avgustu i od tada ne uspeva da pronađe novu ekipu. U saopštenju mousesportsa stoji da žele da mu pruže šansu da pokaže šta ume, zbog čega će upravo on dobiti priliku da popuni upražnjeno mesto u ekipi.

Mouse će se za nagradni fond od 150.000 dolara boriti protiv pet timova. a to su: G2 Esports, FURIA, MiBR, OG i Virtus.pro. Ovo će biti prvi turnir na kom ćemo na delu videti OG CS:GO tim i to protiv mousesportsa već u prvom kolu.