LEGIJA blizu dolaska u Team EnVy

CS-GO 15. jan. 202012:42 > 13:16
Podeli:
Starladder Flickr

Nemački CS:GO trener srpskog porekla Nikola "LEGIJA" Ninić će najverovatnije nastaviti trenersku karijeru u ekipi Team EnVy sudeći prema izveštaju portala Dbtlap

Team EnVy u ovom trenutki ima zvanično tri igrača u svom CS:GO timu, a to su kapiten Noah „Nifty“ Francis, Jacob „FugLy“ Medina i Ryan „ryann“ Welsh. Nekoliko izvora navodi da su oni već doveli turskog igrača Bugra „Calyx“ Arkina koji je prethodno igrao za Space Soldiers i Windigo, a dok traže petog člana startne petorke usput i završavaju pregovore oko dolaska LEGIJE.

LEGIJA prošle nedelje napustio BIG čiji je član bio još od januara 2017. godine, gde se oprobao u igračkoj i trenerskoj ulozi. Njegovu poziciju je nedavno preuzeo Tobias „gob b“ Herberhold, ali uz iskustvo koje LEGIJA ima nije bilo sumnje da će poznati trener lako pronaći novi posao.

U Americi trenutno vlada velika borba za prevlast na CS:GO sceni između nekoliko novih ekipa kao što su Complexity, Cloud9 i Gen.G i ukoliko EnVy želi da im parira moraće da ozbiljno uigraju svoj novi tim za šta je neophodan kvalitetan trener.

Ukoliko se ova glasina ispostavi istinitom LEGIJA neće imati ni malo lak zadatak da pomogne svom novom timu da se izbori sa izuzetno jakom konkurencijom, ali je sigurno da će imati veliku podršku od strane jedne od najprofesionalnijih esport organizacija u Americi.