Vitality dovodi amatera kao zamenu za ALEX-a

CS-GO 5. mar 202017:01 > 17:04
Podeli:
ESL

Nakon što su pregovori sa ekipom LDLC oko Ali "hAdji" Hainoussa propali, Vitality je rešio da pruži šansu mladom 17-ogodišnjem Francuzu koji tek treba da se dokaže na profesionalnoj CS:GO esport sceni.

Jedan od najboljih CS:GO timova sveta od početka godine prolazi kroz rezultatsku krizu. Neuspeh na BLAST Springu i IEM Katowice 2020 je sam po sebi veliki problem za tim koji ima ogromne ambicije, a kao dodatni veliki udarac je stigla vest da ekipu napušta kapiten Alex „ALEX“ McMeekin.

Samo dva meseca do prvog Majora u 2020. godini Vitaltiy će potpuno morati da prilagodi stil igre novonastaloj situaciji a direktno u vatru će biti gurnut mladi Kevin „misutaaa“ Rabier koji nije poznat van francuske scene gde je odigrao nekoliko LAN turnira preko kojih je privukao pažnju velikih timova.

U proteklom periodu CS:GO timovi su počeli više da se okreću mladim igračima umesto da iznova i iznova pružaju šansu veteranima koji su u padu forme. Vitality je verovatno vođen ovom logikom rešio da dovede igrača u kom su videli potencijal, a da li će ovaj transfer biti realizovan i kako će se misutaaa pokazati, vreme će pokazati.

Ovu informaciju je dobio preko izvora bliskog timu portal 1pv.fr, a taj izveštaj možete pronaći na ovom linku.