HUNDEN postao trener Heroica

CS-GO 30. apr. 202014:18 > 14:19
Podeli:
DreamHack Flickr

Danski CS:GO igrač Nicolai "HUNDEN" Petersen je zvanično završio igračku karijeru i od sada će se posvetiti ulozi trenera, a prva ekipa koju će predvoditi sa ove pozicije je Heroic.

HUNDEN se proslavio igrajući za Tricked i Copenhagen Wolves kao odličan strateg i neko ko ume da izvuče maksimum iz svojih saigrača, zbog čega je bilo jasno da ga čeka svetla budućnost u trenerskoj profesiji. Do ovoga je došlo kada ga je u ekipi MAD Lions (bivši Tricked) zamenio Asger „AcilioN“ Larsen.

Prvobitno je zvučalo kao da će HUNDEN ostati uz MAD Lions, samo u ulozi menadžera, ali se on na kraju ipak odlučio za Heroic.

Ekipa Heroic je ove godine prošla kroz gomilu poteškoća, nakon što im je propao dogovor sa bogatom kineskom organizacijom FunPlus Phoenix kada je otkriveno da je jedan od njihovih igrača odlučio da pređe u Astralis.

Zbog toga oni su bili primorani da stave Patricka „es3tag“ Hansena na klupu za rezerve i pronađu nove igrače, a u ekipu su ovog meseca stigli Rene „TeSeS“ Madsen iz Copenhagen Flamesa i Nikolaj „niko“ Kristensen koji je prethodno igrao za OpTic.

Heroic je u međuvremenu ispao iz top 20 timova sveta, ali uz nova pojačanja i iskusnog igrača u ulozi trenera može se očekivati njihov veliki povratak ukoliko se ekipa ubrzo uigra.