AdreN napustio Virtus.pro

Podeli:
ELEAGUE

Kazahstanski CS:GO igrač Dauren "AdreN" Kystaubayev je zvanično napustio Virtus.pro koji je sada spao na samo četiri igrača.

AdreN koji je započeo svoju CS:GO karijeru u Virtusu se vratio u organizaciju kada je Virtus preuzeo AVANGAR. On je u AVANGAR došao u junu prošle godine nakon što je proveo četiri meseca u ekipi FaZe gde ipak nije uspeo da obezbedi stalno mesto u timu.

Bivši Major šampion koji je sa Gambitom 2017. godine ostvario istorijski uspeh pobedom na PGL Krakow Majoru je nakon toga poveo AVANGAR do finala StarLadder Berlin Majora 2019. godine gde ih je zaustavio Astralis, što je ujedno i bio njegov najbolji rezultat sa sadašnjim Virtusom, uz pobedu na BLAST Pro Series turniru u Moskvi.

Za sada se ne zna ko će ga zameniti u Virtusu, kao ni gde će AdreN nastaviti karijeru. Podsetimo, pre samo pet dana njegov bivši saigrač iz šampionskog tima Gambita, Abay „Hobbit“ Khassenov se vratio u tim kao šesti igrač Gambit Youngstersa gde će probati svojim iskustvom da pomogne mladom timu da se dalje razvija. Ostaje da vidimo da li će možda i AdreN krenuti njegovim stopama, ili će ipak odabrati tim u kom će imati osigurano mesto u prvoj postavi.