PashaBiceps postao član Team Liquida

Podeli:
Team Liquid

Slavni Counter-Strike igrač Jaroslaw "pashaBiceps" Jarzabkowski se pridružio jednoj od najvećih esport organizacija na planeti gde će po svemu sudeći imati više od jedne uloge u budućnosti.

Poljski CS superstar pashaBiceps nije neko koga treba preterano predstavljati. Većina fanova ove igre vrlo dobro zna ovog igrača koji je u proteklih 16 godina koliko je u CS esportu oduvek predstavljao oličenje pozitivnosti, vrednog rada i truda, igrača na koga je svako mogao da se ugleda. Pasha je jedan od prvih popularnih esportista koji su paralelno uz gejming vodili računa i o svom zdravlju i fizičkom izgledu, čime je motivisao mnoge da promene nezdrave navike i vreme provedeno ispred kompjutera balansiraju vežbanjem.

Danas mnogi CS:GO timovi imaju teretane u svojim trening centrima, neki čak i personalne trenere koji rade sa njima, a za sve to je delimično i pashaBiceps zaslužan.

Zbog toga ne čudi da i kada se povukao iz legendarnog sastava ekipe Virtus.pro pashaBiceps je nastavio da igra svoju ulogu u CS:GO zajednici kao strimer, a upravo to će mu biti i glavno zaduženje kao novog člana Team Liquid striming tima.

Ono što je posebno interesantno je i informacija koju smo mogli izvući iz zvanične objave, po kojoj će pashaBiceps imati bitnu ulogu u izgradnji i vođenju novog Team Liquid CS:GO tima koji će se formirati u Evropi i koji će biti sačinjen mahom od mladih igrača, ali o ovom projektu još uvek ne znamo previše.