ALEX potpisao trogodišnji ugovor sa Cloud9

CS-GO 10. sep 202018:21 > 18:24
Podeli:
Starladder Flickr

Britanska CS:GO zvezda Alex "ALEX" McMeekin je zvanično prešao iz ekipe Vitality u Cloud9, a kako je otkriveno transfer plus trogodišnji ugovor koštaju $1.65 miliona dolara.

Cloud9 je pre samo nekoliko dana raspustio svoj CS:GO tim, da bi potom objavili kako formiraju novu ekipu koju će sa klupe predvoditi Aleksandar „kassad“ Trifunović, dok će menadžer ekipe biti slavni komentator Henry „HenryG“ Greer.

HenryG je izjavio da je u pregovorima sa većim brojem igrača, a prvi zvanično predstvljen član tima je bivši lider ekipe Vitality koji je jedan od najtraženijih igrača, nakon što je pre pola godine istupio iz startne postave tima usled previše napornog rasporeda turnira koji više nije mogao da izdrži zbog čega mu je trebala pauza.

Novi menadžer Cloud9 tima je otkrio da će javno objaviti sve detalje oko transfera igrača, a kako nezvanično saznajemo ALEX je plaćen oko 250.000 dolara, što znači da će godišnje zarađivati nešto manje od pola miliona dolara kao igrač Cloud9. Vitality je prvobitno tražio 500.000 dolara za ALEX-a, ali je prema glasinama Cloud9 uspeo da spusti cenu.