Evil Geniuses dolaze u Srbiju

CS-GO 13. okt. 202020:18 > 20:22
Podeli:
ESL

Najbolje rangirani američki CS:GO tim će od naredne nedelje boraviti u Evropi odakle će igrati nekoliko turnira, a prva stanica će im biti Srbija odakle će započeti pripreme.

Primarni razlog dolaska je igranje na predstojećem BLAST Premier Fall turniru. Sudbina ovog turnira u formi u kojoj je trebao da se održi je potpuno neizvesna, pošto je takmičenje podeljeno na EU i NA deo, a na NA turniru su trebale da igraju četiri ekipe (Team Liquid, Evil Geniuses, MiBR i 100 Thieves) od kojih dve više ni nemaju CS:GO timove.

Zbog ovoga možemo za sada samo da pretpostavimo da će BLAST spojiti Team Liquid i Evil Geniuses sa EU ekipama, zbog čega možemo uskoro očekivati i dolazak Liquida u Evropu.

Da će Evil Geniuses započeti boravak na Starom kontinentu u Srbiji, otkrio je menadžer ekipe Derrick „LILMAN“ Boyne na Instagramu. EG će u Beograd doći naredne nedelje, a za sada nam nije poznato koliko će se u njemu tačno zadržati.

EG će se na kratko vratiti u Ameriku odakle će igrati IEM Beijing, ako i na njemu ne dođe do promena, da bi se potom ponovo vratili u Evropu gde će završiti takmičarsku sezonu.

Evil Geniuses je još jedan u nizu slavnih CS:GO timova koji dolaze u Srbiju na pripreme, nakon što su prethodno dolazila poznata imena kao što su MiBR, FaZe Clan, 100 Thieves, G2 Esports i Complexity.

Nakon njih Beograd bi trebalo da poseti i Cloud9 koji za sada još uvek nije objavio ceo sastav i na čijoj klupi se nalazi Aleksandar „kassad“ Trifunović.