Olof trenira sa FaZe-om, NiKo se oprostio sa ekipom?

CS-GO 26. okt. 202017:22 > 17:36
Podeli:
PGL

CS:GO veteran Olof Kajbjer "olofmeister" Gustafsson se nakon šest meseci pauze vratio treninzima i to sa ekipom FaZe Clan sa kojom trenira umesto Nikole "NiKo" Kovača što samo potvrđuje glasine o prelasku najlegendarnijeg esportiste sa ovih prostora u G2 Esports.

Već danima glavna tema u CS:GO esport zajednici je bomba transfer koji bi trebalo da ujedini braću Kovač u redovima G2 Esportsa. Sa vremenom sve više glasina isplivava na površinu, a najnovije su da je DreamHack Open Fall bio ujedno i poslednji turnir koji je NiKo odigrao za FaZe Clan čiji je član od februara 2017. godine.

On bi trebalo da debituje za G2 Esports naredne nedelje na BLAST Premier Fall turniru koji se prenosi na Sport Klub Esports TV kanalu, a svoj prvi meč G2 igra protiv ekipe BIG u četvrtak 29. oktobra od 19:30 časova.

Slavni olofmeister je još u maju mesecu uzeo pauzu od igranja i to vreme se uopšte nije pojavljivao u igri, da bi juče po prvi put od pauze zaigrao, a već danas su ga „internet detektivi“ ulovili kako trenira sa ekipom FaZe. 

Screenshot

 Uskoro su se pojavili i tekstovi na esport portalima o olofom povratku, a jednu od njih je prokomentarisao i sam NiKo na Tviteru: