THREAT na klupi Ninjas in Pyjamas do 2024. godine

CS-GO 13. nov. 202018:55 > 18:56
Podeli:
DreamHack Flickr

Švedska esport organizacija Ninjas in Pyjamas je objavila da su obnovili ugovor sa trenerom svog CS:GO tima Bjornom "THREAT" Persom do kraja 2023. godine.

THREAT koji se tokom svoje igrače karijere od 2005. godine takmičio za mnoge timov uključujući Fnatic, MYM, LIONS i Lemondogs predvodi Ninjas in Pyjamas od 2016. godine. Većinu ovog perioda je proveo kao glavni trener sem tokom tromesečnog perioda sa kraja 2019. i početka ove godine. Od januara THREAT je ponovo glavni trener ekipe, koja prolazi kroz velike promene dovođenjem dva nova igrača – Tima „nawwk“ Jonassona i Hampusa „hampus“ Posera.

NiP iza sebe ima relativno uspešnu 2020. godinu, uspevali su da se nose sa većinom preostalih vodećih evropskih timova što im je donelo nekoliko top 4 finiša uključujući plasman u polufinala turnira ESL One Cologne i DremaHack Open Fall.

Jasno je da Ninjas in Pyjamas imaju viziju daljeg razvoja tima i da su zadovoljni u kom pravcu ekipa ide, zbog čega su odlučili da osiguraju usluge svog trenera na još tri godine.