Astralis i mousesports u finalu DreamHack Mastersa

Podeli:
ESL

Astralis je do plasmana u finale došao ubedljivom pobedom protiv brazilske ekipe FURIA, dok je mousesports u još jednom uzbudljivom okršaju protiv GODSENT-a izašao kao pobednik i obezbedio svoje mesto u meču za titulu.

U revanšu meča iz drugog kola grupne faze takmičenja mousesports je još jednom nadigrao odlični GODSENT koji je demostrirao sjajnu formu na DreamHack Masters Winter turniru.
Iako je GODSENT poveo 16-13 pobedom na mapi Nuke, mousesports je uspeo da preokrene rezultat (16-13 Mirage, 16-10 Inferno) i potvrdi da je ponovo jedan od najboljih CS:GO timova sveta.

Na strani poražene ekipe još jednom je sjajno odigrao Pavle „Maden“ Bošković koji je završio meč sa 67 fragova i 1.23 rejtingom. GODSENT je pokazao da sa Lukom „emi“ Vukovićem u ekipi igraju disciplinovanije nego ranije, iako se još uvek mogu videti greške koje su ih koštale u borbi za finale, ali ukoliko porade na njima GODSENT će biti izuzetno opasan tim u narednoj godini.

Slavni Astralis je zaustavio brazilski tim trenutno stacioniran u Beogradu, koji je dokazao da može da se nosi sa evropskim ekipama na ovom turniru. FURIA je do plejofa došla pobedama protiv Northa i G2 Esportsa, ali se Astralis pokazao kao prejak protivnik u četvrtfinalu.

Danska ekipa predvođena odličnim Nicolai „device“ Reedtzom koji je završio meč sa 108.8 ADR (šteta po rundi) skorom i 1.66 rejtingom je dozvolila protivnicima da uzme samo 13 rundi ukupno (16-7 Overpass, 16-6 Nuke) i u veliko finale ulaze kao favoriti.

Komentari

Vaš komentar