B1ad3 potvrdio – sdy igra za NaVi na narednom Majoru

Podeli:
Sdy
Sdy

Trener CS:GO ekipe Natus Vincere, Andrey "B1de3" Gorodenskiy, je otkrio na Na'Vi Jutjub kanalu da 'e Viktor "sdy" Orudzhev nastaviti da igra za tim u predstojećem periodu, sve do Rio Majora.

Ukrajinski igrač koji je još uvek zvanično deo MAD Lions organizacije je za sada odigrao dva turnira za Na’Vi. Pomogao im je da osvoje BLAST Premier Spring Finals, a potom i da dođu do epskog finala IEM Cologne 2022 gde ih je na kraju u meču za pamćenje FaZe ipak savladao rezultatom 3-2.

Sdy se i više nego solidno uklopio u Na’Vi, zbog čega će dobiti priliku da odigra minimum još tri turnira sa njima, nakon čega će najverovatnije njegova sudbina biti odlučena. On će sa Na’Vi igrati u grupnoj fazi jesenjeg BLAST turnira kao i u narednoj sezoni ESL Pro Lige, a potom i na ESL Rio Majoru gde će Na’Vi probati da povrati zvanje Major šampiona koje im je FaZe preoteo pobedom u Belgiji.

B1ad3 je izjavio da sdy i dalje mora da napreduje, primarno da popravi reakciju na određene poteze protivnika tokom samih mečeva, a prema njegovim rečima ukoliko se sdy još malo bolje uklopi u igru tima Na’Vi će ponovo početi da osvaja titule.

Komentari

Vaš komentar